local-stats-pixel

Krakovas kūciņa. Ļoti garšīgi!1

Sviestu sakuļ ar cukuru,olu dzeltenumu un sāli,pievieno cepamo pulveri,miltus,samaisa.Mīklu izveltnē (pēc vajadzības paber miltus).Mīklu liek uz cepamās plāts,kurā ieklāts cepamais papīrs.Cep 180°C -12 minūtes,sakarsētā cepeskrasnī pusgatavu.Olu baltumus saputo,pievieno cukuru,grauzdētus un samaltus riekstus,izmaisa.Masu uzkarsē līdz 89-90° uz uguns 3-5 minūtes.Masu nedaudz atdzesē,pievieno miltus un izmaisa.Doto masu liek virsū pusgatavai mīklai,atstāj apžūt līdz izveidojas plāna garoziņa,15 minūtēm,sagriež porcijās (5x9,5 cm),kūciņas liek uz plāts,cep 150°C -15-20 minūtes.Krakovas kūciņas atdzesē,pasniedz pie kafijas,tējas.Lai labi garšo! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

mīklai:

sviests 100 g

olu dzeltenums 1

cukurs 65 g

milti 170 g

cepamais pulveris 1/2 TK

sāls 1/4 TK

pildījums:

olu baltums 3

cukurs 220 g

mandeles 125 g

milti 55 g

43 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt