local-stats-pixel

Ko tur daudz - vienkārši Majonēze!31

462 0

Nekādus garos ievadus nerakstīšu, tik gribu pateikt to, ka raksts ir tapis pateicoties dažiem puišiem iekš to spoku čata, kuri ikdienā lietojot daudz majonēzi (tā vismaz viņi paši stāsta) un vēlējās redzēt, ka mājas apstākļos, tiešām, ir iespēja uzmeistarot labum labo majonēzi.

Tā kā ir pirmssvētku vakars un salāti top svētku galdam, arī majonēze ir vajadzīga.

Tad nu raudzīsim ko lietas labā varam darīt! :)

Reklāma
Reklāma
462 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

Ko tur daudz- majonēze... Ko tur daudz... Riepiņa emotion

23 1 atbildēt

Un man likās, ka majonēze aug veikala plauktos emotion

16 0 atbildēt

Man majonēzes negaršo veikala, bet tavu šedevru ar prieku apēstu! Par veselīgu pārtiku! emotion

9 0 atbildēt

Tikai atceresimies vienu butisku lietu, ka jelai olai itseviski veikala pirktajai var but ieksa paraziti. Veikalos pirktas majonezes ir taisitas ar steralizetam olam.

2 0 atbildēt

nu jā, šis nemaz neizklausās  tik slikti emotion

1 0 atbildēt

Bāc, tas tak ir tik elementāri! Pilnīgi radās vēlēšanās pašam uztaisīt

1 0 atbildēt

Varu izcept biskvīta torti, varu izcept meduskūku, varu pagatavot gaļu daudzos veidos un ļoti gardi, varu pat anšovus pagatavot, bet, kā sākas runa par majonēzi, man abas rokas pēkšņi kļūst kreisās un sanāk tikai sabojāta ola ar daudz eļļu. Īsi sakot, sanāk vļek emotion

Malacis, ka tev izdodas šī, manuprāt, visgrūtāk pagatavojamā lieta!

1 0 atbildēt

emotionMAJONĒZE BĻE!!!!emotion

1 1 atbildēt
Es jūtu, ka rīt man būs 8kg majonēzes
0 0 atbildēt

WOW ( sarkastisks)

0 0 atbildēt
17 avatars17

nopērk norm kečupu to kas heinz un ***arī

0 0 atbildēt

Lai visiem riepas audzetajiem labi garso majoneze.emotion

1 1 atbildēt

Nom nom nom. :>

0 0 atbildēt

Pag pag te kaut kas nav īsti kā vajag. Majonēzes gatavošanā izmanto eļļu, ūdeni (var neizmantot) un garšvielas (sāls, pipari, sinepes, visu ko gribi). Olas dzeltenums (par olas baltumu vispār vajag aizmirst) ir kā emulgators, kas "palīdz" samaisīties ūdenim un eļļai. Nevajag jaukt majonēzi ar omleti (olas sajaukums ar garšvielām).

0 0 atbildēt

Kreatīvi !

0 0 atbildēt

Pēc tam uz poda visu nakti ?emotion

0 1 atbildēt