Nākošajā dienā. Lai dabūtu šo brīnumu no stikla bļodas ārā, malas mazliet atgriežu ar nazi, tad pasildu ar parasto matu fēnu ar maksimālo karstumu un saturs viegli nokrīt uz šķīvja.
Skaists gan!
Nākošajā dienā. Lai dabūtu šo brīnumu no stikla bļodas ārā, malas mazliet atgriežu ar nazi, tad pasildu ar parasto matu fēnu ar maksimālo karstumu un saturs viegli nokrīt uz šķīvja.
Skaists gan!
Pārgriežams arī viegli.
Griezums tuvplānā.
Nav trekns nemaz, var ēst pat bez maizes kā sāļo kūku! Garšīgs!
Paldies ezītim par ideju.
Ēdam gan. Mēs parasti atkaulojam un sagriežam pirms saldēšanas, tad ēdot vajag tikai dakšiņu. Līdz šim šādi lietojuši fēnu gan neesam
Es no ādiņam pavisam vienkārši vāru galeti. Novaru ādiņas.Kāju jau nevajag,jau tā striprs ir. Un ādiņas samalu,piemetu sagriestus ķiplokus,salēju pa bļodām,un leduskapī iekšā.