local-stats-pixel

Ko tik neēdam31

242 7

Šī raksta tapšanā (labā nozīmē) atkal vainoju ezīti. Pēc viņa raksta izlasīšanas, nelika mieru doma, kāpēc viņš speciāli pērk cūku ādiņas, lai pārsteigtu mūs kārtējo reizi ar savu izdomu.

Nepaiet ne divas nedēļas, kad veikaliņā Beta, kur vienmēr pērku cūkas gaļu, jo te tā ir vienmēŗ ļoti svaiga un pat lētāka kā tuvējā gaļas veikalā, ieraugu safasētus cūkas speķa gabaliņus ar ādām. Neticami, ka speķītis biezākajā malā pat 3 pirkstu biezumā un cena tikai 1.19 EURO /kg. Protams, ka nopirku 3 gabaliņus kopā 1.7 kg. Vēl papildus paņēmu svaigu cūkas kājiņu par 0,59 EURO/kg kā dabīgā želatīna garantu.

Esmu vārījusi galertus no dažādām gaļām, bet no cūku ādām gan pirmo reizi.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
242 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 31

0/2000

Laba ideja, būs japamēģina. emotion  emotion 

6 0 atbildēt

labais. emotion

5 0 atbildēt
Laba ideja! Man gan parasti cūkpekas, šņukuri un ausis izgaist no galertkatla vārīšanās procesā - vīram tās ir delikateses. Nesen uztaisīju vizuāli līdzīgu rikti, tiesa, ne no ādām, bet gan no ausīm vien. Būs jāsaņemas un jāuzvāra no ādiņām.
4 0 atbildēt
3.Cūkas kāja!!!emotionEs agrāk domāju,ko tās cūku kājas veikalos tirgo,jo tur tak tikai ir ragi un nagi,bet tagad no šitā raksta uzzināju ka tajā kājā ir dabīgais želantīns!!!emotion
4 0 atbildēt

Ēdam gan. Mēs parasti atkaulojam un sagriežam pirms saldēšanas, tad ēdot vajag tikai dakšiņu. Līdz šim šādi lietojuši fēnu gan neesam   emotion  

4 0 atbildēt

gaumes jautajums.

2 0 atbildēt
Dīvains ēdiens!!!emotionEs labāk dodu priekšroku vistas gaļas galertam.
2 0 atbildēt
Nu nē, pietiks tikai ar dārzeņiem... emotion
2 0 atbildēt

nu ja burkani un zirni nav tekni emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Nez,kur ir pazudis šīs receptes autors ezītis???Ezītis laikam Valentīndienu ir pārsvinējies!!!emotionVispār ezītim ir tāds niķis pazust uz pāris nedēļām un tad atkal jautrā prātā parādīties!!!emotionJāpaskatās šodien ezīša profils,vai dzīvs vēl!!!emotion
2 0 atbildēt

Es no ādiņam pavisam vienkārši vāru galeti. Novaru ādiņas.Kāju jau nevajag,jau tā striprs ir. Un ādiņas samalu,piemetu sagriestus ķiplokus,salēju pa bļodām,un leduskapī iekšā.

2 0 atbildēt
Kurā veikalā var nopirkt cūkas pusgalviņu???Ādažos nevar!!!
2 0 atbildēt

Patiesi prieks, Rasik, ka noriskeeji uzchiniit un atradi par gardu esam  emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt