15

 123  0

Labdien, dārgie spoki!

Rudens uzņēmis apgriezienus, un kur vien skaties, ķirbis rāda savu oranžo dibenu.

Laiks šim bezgodim pārvērsties ķirbju zupā!

Sastāvs:

1) ķirbis (neliels), ja nav liela katla, tad iesaku tikt galā ar pusi no ķirbja;

2) 2 burkāni;

3) 2 sīpoli;

4) 2 kartupeļi;

5) 2 daivas ķiploka;

6) "Dzintara" kausētais siers - klasika;

7) baltmaize;

8) ķirbja sēklas;

9) sev tīkamas garšvielas (man pietika ar sāli un pipariem).

Komentāri 15

0/2000

👍

 4  0 atbildēt

Apcep, nevis apcepj 😄

Be taa ok, njamma! 👍 Peedeejaa bildee kakijs veertee grauzdinjus? 😋

 5  1 atbildēt

Es tik atminos no senākiem laikiem, ka Millers bija skaista meitene. Izrādās, arī ēst māk gatavot ļoti labi. Prieks par tādām meitenēm!

 3  0 atbildēt

Labs veids izmantot helovīnu ķirbi (kuriem tāds ir). un, protams, garšīga zupa.

Es ko līdzīgu vāru, bet bez kausētā siera -ar sieru varbūt labāk.

Izskatās, ka tā zupa ir ļoti bieza. Nu-ja par biezu, ūdeni jau vienmēr var pieliet (ja būs izvārīta par šķidru, ūdeni neatliesi).

 1  0 atbildēt