Saber sacepto rezultātu trauciņos, lai var pievienot zupai kādu daudzumu vēlas.
Ķirbis tikmēr palicis mīkst un var visu sablenderēt vienmērīgā masā. Te gan ļoti uzmanīgi, šis tas var šļakstīties un zupas saturs ir ļoti karsts.
Saber sacepto rezultātu trauciņos, lai var pievienot zupai kādu daudzumu vēlas.
Ķirbis tikmēr palicis mīkst un var visu sablenderēt vienmērīgā masā. Te gan ļoti uzmanīgi, šis tas var šļakstīties un zupas saturs ir ļoti karsts.
Pie sablenderētās masas pievieno "Dzintaru" un kārtīgi samaisa. Pēc tam zupu uzliek uz uguns tik ilgi līdz uzmet burbuli. Zupa gatava!!
Labu apetīti!
Apcep, nevis apcepj 😄
Be taa ok, njamma! 👍 Peedeejaa bildee kakijs veertee grauzdinjus? 😋
Es tik atminos no senākiem laikiem, ka Millers bija skaista meitene. Izrādās, arī ēst māk gatavot ļoti labi. Prieks par tādām meitenēm!
Labs veids izmantot helovīnu ķirbi (kuriem tāds ir). un, protams, garšīga zupa.
Es ko līdzīgu vāru, bet bez kausētā siera -ar sieru varbūt labāk.
Izskatās, ka tā zupa ir ļoti bieza. Nu-ja par biezu, ūdeni jau vienmēr var pieliet (ja būs izvārīta par šķidru, ūdeni neatliesi).