Liekam to visā masā klāt
Kad gaļa ir apvārījusies, ņemam nost vāku, saliekam visas vēlamās garšvielas un ka daļa ūdens izgaro, pa mirklim apmaisot visu.
Garšvielas man bija - sāls, pipari, perselāde un sarkanais čili
Liekam to visā masā klāt
Kad gaļa ir apvārījusies, ņemam nost vāku, saliekam visas vēlamās garšvielas un ka daļa ūdens izgaro, pa mirklim apmaisot visu.
Garšvielas man bija - sāls, pipari, perselāde un sarkanais čili
Liekam ēdamo galdā, un makten labi iet klāt skābais krējums ..
Vai man vienam liekas, ka gaļu labāk pirms tam vajadzētu apcept, un vēl, man kaut kā šķiet, ka labāk jau sautēt katlā, kā domā citi Spoki?
Ieraugot darbības ar pannu nodomāju - vot ku cilvēks saprot lietu, ka sautējuma detaļas ir jāapcep, tad ir visgaršīgāk! Bet katra tālākā bilde manī radīja arvien lielāku wtf... Ok, gan jau ka ēdams ir, bet nu.. tas nav dārzeņu-gaļas sautējums, tas ir kaut kas cits.