Katram, kas to izlasa, ir pilnīgi skaidrs, ka tur nekas gudrs nevar iznākt. Ir galīgi garām kāpostu likt galdā kāposta mērcē. Pagatavošanas veids arī ir galīgi sviestains, pat muļķim ir skaidrs, ka tur nekas gudrs nevar iznākt. Visi, kas ir redzējuši mani šito gatavojam, ir bļāvuši, ka es visu daru nepareizi.
Knifs ir tamī, ka es nekad neesmu piedzīvojusi divas lietas- ka kaut kas paliktu pāri, un ka tie, kas šito nogaršojuši, neprasītu recepti.
Šo te ēd arī tie, kuri kāpostus diez ko nemīl,jo kāpostveidīgos dārzeņus parasti sabojā 2 veidos- slīcinot ūdenī, un tādējādi sabojājot labo dabīgo garšu un vēl pārvārot.
Vajadzīgs:
1 gab puravs
1 liels puķkāposts
1 megabrokolis
(var būt arī daudz maziņi)
sviests cepšanai
dilles
3 pirkstu lieluma gabals zilā siera
saldais krējums
.