Kam savs draudziņš, tas ar savu draudziņu.
Kam nav draudziņa, tas ar to , kas ir.
Šodien pēcpusdienā sameistaroju sirsniņu, parādīšu visu bildēs.
Manas vārītā krēma receptes
http://spoki.tvnet.lv/receptes/Mans-varitais-krems/611144
Kam savs draudziņš, tas ar savu draudziņu.
Kam nav draudziņa, tas ar to , kas ir.
Šodien pēcpusdienā sameistaroju sirsniņu, parādīšu visu bildēs.
Manas vārītā krēma receptes
http://spoki.tvnet.lv/receptes/Mans-varitais-krems/611144
Saputoju mikserī 3 vidēja lieluma olas ar 3 ēdamk. cukura.
Piesijāju 3 ēdamk. miltu ar kaudzīti. Cepšu visparastāko olu biskvītu
Saleju masu sirds formiņā. Izlīdzinu. Lai vienmērīgāk cep, ielieku vēl otrā - apaļajā formā.
Nu jau izcepta.
Izkratu uz tīru dvieli, lai padziest.
Pārgriežu ar asu nazi. Noziežu biezā kārtā ar skābu ābolu - plūmju ievārījumu
Uzlieku otru kārtu virsū un samitrinu ar ogu sulu. Ja nav, var ar cukurūdeni ar citrona sulu.
Krēmu un dekorāciju var katrs savā gumē. Es izvārīju vārīto krēmu no 300 gr. piena un vienas olas. Pieputoju 150 gr sviesta. Pusei piejaucu kakao. Precīzi krēma recepti iedošu, ja kāds izrādīs interesi. Vispirms augšu noziedu ar gaišo krēmu, sānus ar tumšo. Ātrmalās baltās šokolādes čipsi.
Izmantoju olu cepšanas sirsniņu. Novietoju precīzi centrā.
Sapildu sirsniņā iecukurotas dzērvenes, lai nosedz krēmu.
Izskataas jau dikti labi. varbuut to balto beigaas nevajadzeeja tik traki vieniigi.
Tapēc jau teicu priekšpēdējā bildē, ka ir jau gatava. Vienīgi gar sirsniņu varēja mazu maliņu kaut no vārītā baltā krēma. Nu jau apēsta un dabā izskatījās baltā labāk kā bildē. Nākošreiz putukrējumu nelikšu.
Nja, tortīte pa "vienkāršo" profesionālim kā rasiks, bet es tādu nemūzam neuztaisītu. Vienīgi tas pēdējais gājiens ar putukrējumu bija lieks, pirms tam kūka bija perfekta.
Man tāda pati formiņa Viņa tik veca izskatās un ir, ka domāju, ka man tāda vienīgajai ;D
Tas brūnais krēms dekorācijā ir varītais, vai iebiezinātais piens?