Vienu mandarīnu šķelītēs gar malām. Var arī bez mandarīna iztikt.
Pārleju želeju. Iznesu uz lodžiju, lai sastingst.
Vienu mandarīnu šķelītēs gar malām. Var arī bez mandarīna iztikt.
Pārleju želeju. Iznesu uz lodžiju, lai sastingst.
Pārceļu uz tīru papīru.Var uzskatīt, ka tā gatava.
Vēl saputoju tikai 100 gr 35% krējumu ar cukuru un paniekojos vēl .
Izskataas jau dikti labi. varbuut to balto beigaas nevajadzeeja tik traki vieniigi.
Tapēc jau teicu priekšpēdējā bildē, ka ir jau gatava. Vienīgi gar sirsniņu varēja mazu maliņu kaut no vārītā baltā krēma. Nu jau apēsta un dabā izskatījās baltā labāk kā bildē. Nākošreiz putukrējumu nelikšu.
Nja, tortīte pa "vienkāršo" profesionālim kā rasiks, bet es tādu nemūzam neuztaisītu. Vienīgi tas pēdējais gājiens ar putukrējumu bija lieks, pirms tam kūka bija perfekta.
Man tāda pati formiņa Viņa tik veca izskatās un ir, ka domāju, ka man tāda vienīgajai ;D
Tas brūnais krēms dekorācijā ir varītais, vai iebiezinātais piens?