Pamatne jau gandrīz izcepta, uzspiežot ar pirkstu var sajust ka virsa ir sausa un stingra.
Pamatne nav jādzesē, var uzreiz likt virsū sagatavoto biezpiena masu, to izlīdzināt un likt plāti cepeskrāsnī vidējā temperatūrā cepšanai. Varēju iecilāt visu olas baltumu, bet man tam vel cita iecere.
Pēc pusstundas cepšanas, kad virsma vairs nav šķidra, lēnām pavelku plāti ārā un žigli pārziežu virsmu ar atstāto olbaltumu un pārkaisu pāri sakapātas , jau agrāk apgrauzdētas mandeles. Mandeles pie olbaltuma labi pielips un nebirs nost un būs kraukšķīgas.Turpinu cept vēl pie zemākas temperatūras apm 10 minūtes, kamēr olbaltums kļūst gaiši brūns.Te bildes nav, jo šī operācija jāveic ātri un fotografēt nav laika.
.