Tā kā es mīnusus par rakstiem nelieku, atliek vien izteikt līdzjūtību rakasta autoram, ka viņš šoreiz ir izvēlējies savam rakstam sliktu recepti, par ko arī pats kautrīgi ieminas. Runa ir par vārīto krēmu, kura sastāvā minēts tik mazs šķidruma (piena daudzums) kā pus glāze uz divām olām un divām ēdamkarotēm miltu. Gribētu vaigā redzēt to kulināru, kurš jau tāpat pabiezo olu miltu masu prastu vēl uz plīts karsēt, to nepiededzinot. Konkrētā gadījumā13. bildē nevarēju prātā apjaust to minitrauku, kurā vārīta ceturtdaļa glāzes piena. Arī galarezultātā krēms neizskatās ne pufīgs, ne acij tīkams.
Par ieguldīto darbu un raito stāstījumu varētu likt krietnu plusu un , ja nebūtu iznācis brāķis ar krēmu.
PS - esmu cepusi ruletes daudz un redzu, ka izcepta ir milzu rulete. Man no 2-3 olām iznāk biskvīts pa visu gāzes plīts lielo plāti.
Visvieglāk ir mācīties no savām kļūdām, lai veicas!