Ja kas, eZZiiCim uznāk. Un kad eZZiiCim uznāk, tad joki mazi
Redz, uznācis ir, un eZZiiCim nav miera. Šilo v zadnice - pardon mai frenČ
Un tā, nepaguva kotletītes pazust, kā redzes lokā jau vistiņa pa sīpoliem ņemas
Ja kas, eZZiiCim uznāk. Un kad eZZiiCim uznāk, tad joki mazi
Redz, uznācis ir, un eZZiiCim nav miera. Šilo v zadnice - pardon mai frenČ
Un tā, nepaguva kotletītes pazust, kā redzes lokā jau vistiņa pa sīpoliem ņemas
Reāli šoreiz receptē tikai divas sastāvdaļas (redzamas bildē).
Sīpolus sašņikā diezgan palielos gabaliņos.
Katliņā ar biezo dibenu ielej mazliet eļļu, ber sīpolus, apmaisa un uzreiz pievieno slepeno sastāvdaļu - šķipsniņu sodas. Sīpoli uzreiz maina krāsu un dod daudz šķidruma.
Tad liek virsū vistiņas gabaliņus, uzber sāli un piparus.
Zem vāka sautē apmēram 30-40 minūtes.
Nu tāds gardums sanāca! Izdaiļo ar tomātiņu un lociņiem. Kollega, kurš neēd sīpolus, nolocīja un slavēt slavēja
Klāt der pilngraudu maizīte ar grilētu cukini, turku zirņu un karija smērīti! Labu apetīti!
Tā tiešām ir slepenā sastāvdaļa, nekad par sodu pie sīpoliem nebiju dzirdējis.
Perfekti, lielie slepenie ieroči un kanonāde grand!
Man garšo gan vistiņa, gan sīpoli, patīk tos uz pannas izcept kopā ar papriku, pēc tam ar saldskābo vai rudzu maizīti..++++++++++++ vobšem par tavu raxtu daudzi plusi..
Es tagad padomāju...ja jau laicīgi dārzu ar sodu apkaisītu (ne tikai sīpolus), vai visu ziemu ar to nebūtu jāķēpājās. Neuztver nopietni ,GIBA šodien...Pardon my french.