Ar karoti samaisam visu kopā, un liekam saldētavā, saldējums apmēram sasalst 5-9 stundu laika, atkarīgs no saldētavas temperetūras.
Lai labi garšo.
Ar karoti samaisam visu kopā, un liekam saldētavā, saldējums apmēram sasalst 5-9 stundu laika, atkarīgs no saldētavas temperetūras.
Lai labi garšo.
Vēl vienkāršāks variants- ņem mazo jogurtiņu, iesprauž puļķīti un saldētavā iekšā. :)
daudz ātrāka recepte:
paņem maisiņu, ieber iekšā ledu, ieber iekšā sauju sāls.
paņem otru maisiņu kurā iekšā ir: 1:1 piens+saldais krējums un garšvielas pēc izvēles (cukurs, vanilīns, kakao utt)
sasien otro maisiņu, ieliec to iekšā maisā ar ledu un sāli. aizsien ledus maisu un haotiski krati ~15 min, vuoala saldējums gatavs. knifs ir tajā, ka dēļ sāls ledus sasalšanas temperetūra stipri samazinās, līdz ar to tas izdala krietni vairāk aukstumu, tapēc arī jāvelk rokās cimdi, jo var apsaldēt.
to pašu ļoti labi var izdarīt ar parastu sulu, sanāk takā tāds sniegs.
Viss ir skaisti, labi, garšīgi, bet ļoti risknti ar jēlām veikala olām.
mosh kaadaa vasaras dienaa vareetu pachakareeties lai kko tadu uztaisiitu.. bet ziemaa kkaa nee.. :D
+ ja peerk veiakal saldejumu pa 10 sant tad protams, ka vinsh nepeeckaa negarshos :D (dazreiz pat liekas, ka suukaa sasalushu uudeni) :D
esmu taisījusi. kad stipri sasalst tad ir baigi cietais bet citādi ļoti garšīgs. es ieteiktu pielikt vairāk zemeņu. bet + tev. :)
Tās 5-9 stundas nemaisot saldējuma masu, tā nesasalst ar ledus gabaliņiem iekšā?