local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uzcept gardu, rudenīgu drumstalkūku?1

Sveiki Spocēni! Rudens jau klāt, āboli ar ienākas, tāpēc tādas rudenīgas sajūtas iegūšanai izdomāju padalīties ar gardas ābolu drumstalkūkas recepti. Sanāca ļoti garda, tāpēc noteikti iesaku izmēģināt.
Tātad vajadzēs:
•250 g miltu
•80 g cukura
•150 g sviesta
•1 ola
• āboli
•dzērveņu ievārījums
Lai pagatavotu mīklu, miltus, sviestu, cukuru, olu, un šķipsnu sāls mīci, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad ietin pārtikas plēvē un ieliec ledusskapī pusstundu nostāvēties. Kamēr mīkla ir ledusskapī, sagriez ābolus nelielos gabaliņos. Man pietika ar četriem, bet tas atkarīgs no tavas keksa formas lieluma. Kad pusstunda pagājusi, ņem mīklu ārā no ledusskapja un izrullē 5-7 mm biezumā. Plānāku vai biezāku gan nevajag. Liec savā formītē un visu izlīdzini. Ber iekšā ābolus . Tiem vajag
būt līdz keksu formas malām. Vēl pa virsu āboliem uzsmērē ne īpaši biezu brūkleņu ievārījuma kārtu un uzrīvē iepriekš sasaldētu 2 pingponga bumbiņu lieluma mīklas piku. Visubeidzot liec kūku cepties. Tā būs gatava, kad maliņas būs kļuvušas gaišbrūnas. Var rotāt ar mandeļu skaidiņām vai brūklenēm. Lai labi garšo!♥♡♥

42 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt