Ja mājās nekā nav... saskrubinam vakariņas.
Jērs danco grūbās3
...ņemiet jēra gaļu un sagrieziet gulašiņam. Neaizmirstiet iedot testam savam zoloģiskajam, ja jums tāds ir
Gabaliņus apcep ar sīpolīšiem brūnus, tad sautē uz mazas liesmas, pievieno 2 ēdamkarotes sojas mērces un beigās saldo krējumu ar šķipsniņu miltu tumīgumam (pēc izvēles)
Iemet vārīties pērļu grūbiņas, man, pēdējā laikā iegaršojušās, bet tikpat labi var aizstāt ar griķiem, rīsiem vai tupenīšiem.
Aiziet lasīt tomātus salātiem vai dekorēšanai, komentārus par to, kam ir dārzs, kam nav, negaidu bet tomātu man daudz, aug zem klajas debess un būs vel ilgi, kā rādās
Tāpat sviesta bekas. Daudz. un jāgriež katru dienu, īpaši pēc lietus.
Griezu un šķendējos, paralēli apcepu arī tās.
Neiztrūkstoši klāt labi garšo alus. Pēc gaumes. Kur sēnes? Saceptas sakdētavā 😂 tas tāds, kamēr sēnes, ikdenas rituāls - paralēli sēņot un cept.