Autora bilde
Kad gaļa mīksta, pievieno tomātus un pārējās garšvielas, sāli, cukuru, čilli, piparus
Autora bilde
Laima sula svaigumam
Kad gaļa mīksta, pievieno tomātus un pārējās garšvielas, sāli, cukuru, čilli, piparus
Laima sula svaigumam
Pašās beigās nogriež ugumi un pieliek kinzu, tad mazliet zem vāka patur lai kinza savelkās gaļā
Paralēli vai pēc gaļas pagatavošanas var sākt vārīt rīsus, katliņā uzkrasē eļļu un apm 1 min apcep garšvielas: Kanēli, kumīnu Krustnagliņas Kardamonu Un pievieno sīpolus
Pievieno nosusinātus rīsus un uz lēnas uguns apcep katliņā.
Pielej divas krūzes ar ūdeni, pieliek sāli un no vārīšanās brīža 8-10min vāra ar vāku. Kar rīsi gatavo, sairdina ar dakšīņu.
Pasniedz ar piparmētru mērci, svaigi kapātu kinzu.