Kamēr gaļa marinējas sataisīsim piedavas. Tātad taisīsim pavisam parastu kartupeļu biezenīti.
Tatad ņemam violetos kartupeļus. Tikko no lauka novāktus.
Nomizojam.
Kamēr gaļa marinējas sataisīsim piedavas. Tātad taisīsim pavisam parastu kartupeļu biezenīti.
Tatad ņemam violetos kartupeļus. Tikko no lauka novāktus.
Nomizojam.
Sagriežam smalkāk un metam vārīties.
Kamēr vāram kartupeļus, ielejam katlā pienu un sveistu, Metam uz plīts un sildam, kamēr sviests izkusis. Pienu nedrīkst uzvārīt, turam apmēram 60°C temperatūru.
Tikmēr kartupemļi jau izvārījušies, nokāšam un mīcot pievienojam sviesta piena maisījumu. Tad mīcam līdz iegūstam viendabīgu masu.
Ņemam sietu izberžam carui, lai nav lieki gabaloiņi.
Lūk parastais kartupeļu biezenītis gatavs.
Nu re, taisot biezenīti 24h jau pagājušas un gaļa jau samarinējusies.
Tālāk ņemam visiem brīvi pieejamo (katrās mājās jābūt) - Svidam, jeb lēni vārāmajam aparātam. Cauraudzīti liekam iekšā ar visu maisu un uzstātad svidu uz 60°C temperatūru un uz 7h, lai lēni novāras gaļiņā.
Un pēc 7h citu darbu darīšanas.. Hujakš gaļa gatava!!
Ņemam ārā no iepakojuma un sagriežam visu pa šķēlītēm (divas uz porciju).
Man liekas Martins teica: kad ledusskapi nav neka, tad iznemiet lasa fileju
Tu ko smejies? Es domāju ka būs kaut kas no nezālēm un pienenēm, jo kā jau tu minēji-Ja mājās nekā nav
Ja mājās nekā nav Jā, mums katram ir vakuummašīna, violeti kartupeļi un eksotiskas garšvielas.
esmu pārliecināts, ka ir vēl simts metodes un rīki, par ko mēs, nerestorāna ļaudis neko nezinam, tāpēc, ja nav ko darīt, tad varat likt šādus izglītojošus rakstus.