Cepam krāsnī 20 minūtes uz 200 grādiem. Labu apetīti :)))
Nez...liekas kkāda lēta parodija. :/
Cepam krāsnī 20 minūtes uz 200 grādiem. Labu apetīti :)))
Pie manis dzīvo cilvēks no Itālijas. (Apmaiņas programmā) Uztaisīsim un es paprasīšu vai tā ir "Itālijas pica". Viņš jau nu noteikti zinās.
godigi sakot izskatas leti un negarsigi... negaz miklai tik daudz udeni klat, miici un pievieno pamazaam, ar juutaam
Iesaku pirms kečupa smērēšanas nedaudz nokaisīt picas pamatni ar sieru, tad augša neslīdēs nost no pamatnes :)
(uzmanīgi, cenšamies piparu neiedabūt acīs, jo tas var nebeigties labi).
Kā darbojoties virtūvē var dabūt piparu acī?! :D Laikam jābūt īpaši apveltītam.
Un arī tas zelta alus obligāti vajadzīgs? Nedrīkstu izmantot tērveti vai pilzenes aldari? Jo šitas man negaršo :D