Kā rīsi balti- lejam virsū karstu ūdeni. Cik daudz? Tik daudz lai virs rīsiem ir ūdens 2 pirkstu platuma. Pagaidam kad sāk vārīties UN-
Liekam virsū katlam vāku un NOGRIEŽAM zem katla uguni- tik minimālu cik plīts atļauj. Un tagad TE nebāžam degunu minūtes 15- te neko nevajag cilāt, bakstīt, skatīties, maisīt! NEKO! Vnk liekam rīsiem svētu mieru un "iemetam aci" mēmajā, lai piefiksētu 14-15 minūtes.
Vistas fileja apcepusies.
Reklāma
Beram virsū kariju. Cik daudz- vēlreiz pārlasam sastāvdaļas :D
Pieberam arī sāli. 1-2 minūtes vēl pacepam.
Lejam virsū saldo krējumu un ūdeni.
Reklāma
Apmaisam. Kad uzvārās- nogriežam arī šeit uguni minimāli- lai lēni vārās.
Tagad mērce lēni vārās, pagājušas tās 14-15 min. un paceļam katla vāku. Un kas mums te i? Nē, nav nekāds .isdec- nekas nav piededzis, sadedzis, salipis vai pārvārījies. Mums ir vienkārši ofigenni irdeni, smaržīgi rīsi :)