Sveiki! Šon iznākusi 2.sērija ar ēdiena recepti cilvēkiem- kuri ir ļoti īpaši darbojoties virtuvē. Kāpēc īpaši- bildē uz leju var apskatīt :D
P.S. Te 1.daļa http://spoki.tvnet.lv/receptes/Homo-sapiens-rukozhopus-iekaro/787581
"Homo sapiens rukozhopus- iekaro virtuvi" part 2 jeb vista karijā ar rīsiem.5
165
27
Rukozhopus visā savā godībā.
Ko mums vajag? RĪSIEM- 2 glāzes beramos rīsus, 3 ķiplokdaivas, pustējkarote sāls, 4 ēdamkarotes eļļas. VISTAI- 1kg vistas filejas, 3 ēdamkarotes eļļas, 3 ēdamkarotes karija, pustējkarote sāls, 200ml saldais krējums, pusglāze ūdens.
Reklāma
Zem pannas pilnā ručkā uguns, uzlejam eļļu tās 3 ēdamkarotes.
Vistas fileju sagriežam gabaliņos- tik lielos, lai katrs gabals ir viens kumoss.
Kamer sagriež fileju- eļļa ir karsta. Beram vistas fileju uz pannas- bet prātīgi beram, nebūtu veselīgi palikt bez acīm no karstās eļļas.
Reklāma
Un tagad es Jums iemācīšu gatavot GARŠĪGUS un AROMĀTISKUS rīsus nevis tos pretīgos paciņu rīsus. Ņemam katlu, zem katla pilna uguns. Ielejam 4 ēdamkarotes eļļu.
Sačikinam smalki ķiploka daiviņas.
Beram katlā sāli. Kamēr darbojamies ap katlu- neaizmirstam apmaisīt uz pannas vistas fileju.
Reklāma
Un beram katlā sačikināto ķiploku.
Cepam. Skatamies- jā, ķiploks paliek zeltains.