Un metam klāt gaļas gabalus. Man te pāris ribas ar gadījušās
Kad viss apcepies...
...gāžam klāt ūdeni tik daudz, lai pārsegtu gaļu un garšvielas: Koriandru, graudu piparus, smaržīgos piparus, čilli,
IETEIKUMS: Lai garšvielas nepeldētu pa visu zosti, vienkārši paņemam tīru lupatiņu un visas satinam iekšā, bet, kad gatavošana būs beigusies, sainīti izņem ārā
Aizsien ciet
Uz lēnas uguns visu šito sautē aptuveni pusotru stundu, ieteicams pa laikam paprovēt, vai gaļa mīksta, viegli sakožama, nevis košļājama
Ķiplokus metam blenderī (var izmantot vienkārši ķiploku spiedi vai smalki sakapāt ķiploku)
Ja izmanto blenderi, tad ķiplokiem pievieno mazliet ūdens un sablenderē, tā ķiploka sīvums būs izteiktāks
Tomātu pastu apcep uz pannas mazliet pievienojot taukvielas
Tad pievieno sablenderētus ķiplokus, 1 ēd.k sojas mērci,1 ēd.k. Vorčesteras mērci, brūno cukuru pēc garšas un visu mazliet vēl pakarsē.
Damn' sagribējās ēst, eju uz virtuvi Bet par rakstu no manis + jo šādi raksti man patīk vislabāk.
Man negaršo!
Bet pluss tāpat!
Nejau tu esi vainīgs ka manas garšas kārpiņas ir stulbas!
Super. Ir zināms nākošais Mārtiņš Rītiņš...
-Ja nav nekas ledusskapī paņemiet lasi...-
Jā, šis raksts tiešām ir labs.
Un beidzot kāds nesūdzas par to cik slikta kvalitate bildēm, jo izmantots ir telefons.
Tā turpināt, gaidu nākamo rakstu.
mjā šitas ir labs, bet es nevarētu tādu pagatavot, jo trūkst pacietības gaidīt kāmēr pus otru stundu izsautēsies, es jau pa to laiku paspētu nosprāgt badā vai pierīties kko citu :D
Taisīju gulašu pēc divām dažādām receptēm, bet kaut kā ne visai... Mammai labāks. :)