Kad jau gaļinieks izsautējies mīksts, piesviež pa pārītim lauru lapu...
Pievieno apcepto biezeni ar garšvielām un pasautē vēl kādas 15min
Pašās beigās noregulējam sāls daudzumu, uzmet vāku un notur kādas 10min
Re, cik tumīgs un smeķīgs!
Man vislabāk garšo pasniegts ar kartupeļu biezeni, ceptiem kartupeļiem vai pastu! Veiksmīgu gatavošanu, nenoslinkojiet un ieprieciniet savus draugus, radus, kaimiņus, mīļākos un paši sevi!
Damn' sagribējās ēst, eju uz virtuvi Bet par rakstu no manis + jo šādi raksti man patīk vislabāk.
Man negaršo!
Bet pluss tāpat!
Nejau tu esi vainīgs ka manas garšas kārpiņas ir stulbas!
Super. Ir zināms nākošais Mārtiņš Rītiņš...
-Ja nav nekas ledusskapī paņemiet lasi...-
Jā, šis raksts tiešām ir labs.
Un beidzot kāds nesūdzas par to cik slikta kvalitate bildēm, jo izmantots ir telefons.
Tā turpināt, gaidu nākamo rakstu.
mjā šitas ir labs, bet es nevarētu tādu pagatavot, jo trūkst pacietības gaidīt kāmēr pus otru stundu izsautēsies, es jau pa to laiku paspētu nosprāgt badā vai pierīties kko citu :D
Taisīju gulašu pēc divām dažādām receptēm, bet kaut kā ne visai... Mammai labāks. :)