un tad kārto uz pannas, kura ir ar eļļu jau uzkarsēta.
Cep līdz smuki brūns no abām pusēm.
Bļoda pamazām kļūst pilnāka un tad atkal tukšāka.
Kartupeļi jau gatavi, salāti arī paši sagriezās, un tikko izceptā gaļa.
Kāds varbūt teiks, ka vajag kādu mērci vai tā, bet priekš mums nē, esam ģimenē izlēmuši, ka mērci vienmēr aizstāsim ar salātiem, tās taisām tikai ārkārtas gadījumos. Un kad gatavoju es, tad mērces neesmu vairs pieradusi taisīt un netaisu, bet ja ir vēlme, tad droši taisi.
Labu apetīti!
Atceries, sieviete, gaļa - tas ir pamatēdiens, viss pārējais ir piedevas
Es nagetus taisu 2x veicot mērcēšanas procesus (biezaka,kraukšķīgāka garoziņa, un pēcāk uz cepamā papīra cepu cepeškrāsnī, cik nu ilgi vistai vajag, lai ta nezaudētu sulīgumu.