Pa virsu uzmetam divus krējuma pikučus.
Kečups, pļuk, pļuk.
Tagad ātri paņemam milzīgo zobu bakstāmo koku, ar kuriem ēd Ķīniešu tautības pārstāvji!
Un maisam, maisam, maisam visu traukā esošo saturu.
Uzberam sāli un melnos piparus, manā gadījumā daudz piparus.
Metam uz pannas, viss šļakstās un eļļa lido pa gaisu, kā vairogu izmantojam pannas vāku.
Pat nemēģinat uzbliezt savus krutos komentārus par to ka es neievēroju drošības normas!
Nedaudz nomierinājās un es, uzliku vāku.
Pēc 5-10 min. izskatīsies apmēram šādi.
Tagad mums ir Zegsī Gaļa.
Ķeram maizi un liekam uz maizes mūsu gaļu.
Sagriežam sīpolu ripiņās.
tā eļļa ko tu izmanto esot baigi labā, nesen lasīju par viņu, derot netikai ēst gatavošanai, bet arī pret dažādām veselības problēmām un protam der arī , lai vairotu savu skaistumu :)
vectēvs apēdis bruchette un apgāzies ar visu bildi , bet recepre tīri tā neko- lai gan drošības tehniku neievēroji
Pamēģini mērci sajaukt atsevišķā traukā un uzklāt uz maizes olīveļļas vietā, būs garšīgāk ;)
Irbulis,ko tu nodēvēji par zobubakstāmo :D diemžēl ir Japāņu,Ķīniešiem nav tik spici ;)
Tu termiņu eļļai un karstajam dzērienam pārbaudīji ? :)
Šitas ir forši , drīzumā atrādīsu pats spokos ko līdzīgu . Bet nu vecīt bildes varēji uztaisīt skatāmas un asas, vai tik grūti iemest aci to sekundi ko fočiks uzrāda nofočēto bildi ? Tad būtu 2x vairāk +u . Es pats nelieku + tikai tapēc ka miglainas bildes un - nelieku tapec ka izskatās garšīgi :D
tavs vectēvs ir aziats
titulbildē izskatījās pēc tārpiem bet k pluu tev dodu ++
Malacis