Un uzliekam uz brušetes.
Maucam kečupu.
Ņemam krējumu un rakstām:
SPOKI LV (uzreiz nāk prātā Rockhooper'a himna)
Liekam uz spokiem gurķus.
Sākm ritmiski un asi rīvēt sieru.
Un liekam kaudzi siera uz brušetes.
Liekam sildīties krāsni uz 180 grādiem.
Un liekam iekšā brušeti.
Pēc 5 min. ņemam ārā...
... un dodam vectēvam kurš dod atzīmi 10/10!
F*** YEAH!
tā eļļa ko tu izmanto esot baigi labā, nesen lasīju par viņu, derot netikai ēst gatavošanai, bet arī pret dažādām veselības problēmām un protam der arī , lai vairotu savu skaistumu :)
vectēvs apēdis bruchette un apgāzies ar visu bildi , bet recepre tīri tā neko- lai gan drošības tehniku neievēroji
Pamēģini mērci sajaukt atsevišķā traukā un uzklāt uz maizes olīveļļas vietā, būs garšīgāk ;)
Irbulis,ko tu nodēvēji par zobubakstāmo :D diemžēl ir Japāņu,Ķīniešiem nav tik spici ;)
Tu termiņu eļļai un karstajam dzērienam pārbaudīji ? :)
Šitas ir forši , drīzumā atrādīsu pats spokos ko līdzīgu . Bet nu vecīt bildes varēji uztaisīt skatāmas un asas, vai tik grūti iemest aci to sekundi ko fočiks uzrāda nofočēto bildi ? Tad būtu 2x vairāk +u . Es pats nelieku + tikai tapēc ka miglainas bildes un - nelieku tapec ka izskatās garšīgi :D
tavs vectēvs ir aziats
titulbildē izskatījās pēc tārpiem bet k pluu tev dodu ++
Malacis