Pirmā biskvīta kārta: 3 olu baltumi saputoti ar 100 gramiem cukura, kad saputots stingrās putās, iecilā 70 gramus magoņu un 70 gramus kokosa skaidiņu. Liek formā (iepriekš ieklāts cepampapīrs), cep 20 minūtes 160 grādos (režīms ar ventilatoru).
Otrā biskvīta kārta: 3 olu baltumi saputoti ar 100 gramiem cukura, kad saputots stingrās putās, iecilā samaltas mandeles (nenosvēru, bet apmēram 150 grami. Liek formā, cep 20 minūtes 160 grādos (režīms ar ventilatoru).
Kad biskvītus ņēmu ārā, vispirms apgriezu to uz šķīvja, tad ņēmu nost papīru, un tad ar šķīvja palīdzību liku vajadzīgajā vietā.
Uz pirmā biskvīta nomizoti, sablenderēti rabarberi, tad skābais krējums sajaukts ar karameļu krēmu. Liek otro kārtu virsū, apsmērēju ar skābo krējumu + karameļu krēms.