Čau, visapkārt!
Šoreiz padalīšos ar Jums ar savu sautējuma recepti. Viss vienkārši, skaidri un saprotami. Gards, krāsains un aromātisks, jo tiek izmantoti sezonas dārzeņi.
Sautējuma pagatavošanai nepieciešamie produkti:
kartupeļi 5 gab.;
viens milzonīgs burkāns (žēl, ka nenofotogrāfeju);
cūkas miesa kādi 600 grami;
sīpoli 2-3 gab.;
paprika 1 gab;
asais pipars 1 gab;
puķkāposts neliels 1 gab;
kāposts (laikam mazākais ko manas acis redzejušas) 😄 1 gab.;
ķiploki 4 daiviņas;
tomāts 1 gab.;
garšvielas: zaļumi- pētersīlis, selerija, melnie graudu pipari 8 gab., smaržīgie pipari 5 gab., šķipsna ķimenu, sāls, hmeli-suneli.