local-stats-pixel

Garda vistas fileja.6

89 6
Reklāma
89 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Es domāju, ka vienkārši vistu ar miltiem un olu jebkurš māk uzcept, tas ir visoriģinālakais veids. Būtu kāda pašizdomāta mērcīte būtu labāk.. Bet, nekas +!

7 0 atbildēt

Ja taisi panējumu, tad iesaku tomēr nevis cept, bet frītēt (t.i. vārīt)  gabalus eļļā - sanāks noturīgāka "čaula" ... Pats redzi, ka gala bildē panējums jau līp nost ...

bet visumā klasika ...

2 0 atbildēt

drīz jau būs recepte, kā uzcept olu.

4 3 atbildēt

Es to visu laikam mīlu sarežģīt, bet rezultāts ir smukāks :D 

0 0 atbildēt