Gaļa uz kociņa ar dārzeņiem ;D10
Mūsu dārzenīši
Baklažānu sagriežam un ierīvējam ar sāli, lai notek sula
Sagriežam kartpeļus un burkānus, aplejam ar olīveļļu apberam ar sāli un pipariem un liekam cepties 210C
Kamēr cepas dārzeņi, sataisīsim gaļas iesmiņus. Apmēram 1 kg maltās gaļas, garšvielas, ola un zaļumi
Mums vajadzīgie kociņi
Uz kuriem liekam malto gaļu
un liekam cepties, sakarsētā eļļā
Kad kartupeļi un burkāni gandrīz gatavi, liekam klāt sagriestu papriku un baklažānus, kurus vispirms kārtīgi noskalojam
Kad iemiņi apcepti uz pannas, liekam cepampannā un liekam krāsnī, lai apcepas vēl
Dārzenīši mums gatavi