Tiem kuri nezin kā taisīt :)
Mīklai:
Glāze ūdens
100g sviesta
glāze miltu
4 olas
Pildījumam:
0,5 l saldā krējuma
0,5 kg biezpiena
cukurs un vanilīncukurs pēc garšas
Pagatavošana:
Katlā ielejam ūdeni, uzvārām.
Verdošā ūdenī ieliekam sviestu.
Kad sviests izkusis, nenoņemam no uguns, sviesta un ūdens maisījumā iemaisām miltus.
Katlu noņemam no uguns un 7min atdzesējam.
Mīklai pievienojam pa vienai olai, mīklu nepārtraukti putojam.
Uz cepešpannas liekam mīklas piciņas.
Cepam sakarsētā cepeškrāsnī apm 25min, pirmās 15min cepeškrāsni nevajadzētu virināt.
Izcepušās kūkas atdzesējam, tikmēr saputojam biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot tikai saldo krējumu un cukurus, tad mēs iegūsim eklēru pildījumu).
Katrai kūciņai nogriežam virsiņu, iepildam pildījumu un uzliekam atpakaļ nogriezto virsiņu.