Sīpolus met uz sakarsētas pannas, apcep gandrīz smuki brūnus un...
...pievieno smalki sagrieztu papriku, mazliet apcep un atstāj, lai atdziest
Sīpolus met uz sakarsētas pannas, apcep gandrīz smuki brūnus un...
...pievieno smalki sagrieztu papriku, mazliet apcep un atstāj, lai atdziest
Kad jau suķelis izmalies, pievieno maizi ar pienu...
...kādas 3 ķiploku daivas...
...pētersīļu zaļumi...
Būs daudz vienkāršāk un ātrāk zaļumus sakapāt, ja tos kārtīgi samīca mazā "bumbiņā" un tad griež
Šādi sasmalcināšana notiks daudz ātrāk, nekā kad zaļumi ir pa visu dēli, pie kam, arī vitamīni saglabājas vairāk, ja kāds skaita. Pievienojam gaļai
...mazliet ierīvē muskatriekstu, bet tikai aromātam...
...pievieno atdzesētus, apceptus sīpolus-papriku...
...vienu pautu...
Es pārtieku gandrīz tikai no maizītem. Vienmēr, kad gatavoju kaut kas piedeg, apdeg, tapēc plītij ceņšos netuvoties