local-stats-pixel

Franču karbonādes cepeškrāsnī6

Franču karbonādes cepeškrāsnī.


Sastāvdaļas:
Cūkgaļas karbonāde 2 šķēles
Sīpoli 1
Tomāti 1gab
Siers
Majonēze
Garšvielas: sals, pipari, ķiploks, majorāns, origano, vistab buljona kubiciņš.

Pagatavošana:
Karbanadi saklapē no abām pusēm, pārkaisa ar sāli, pipariem un garsvielām. Sīpolu riņķīšus liek uz ieļļota plāts vai cepamā traukā, virsū liek gaļu, majonēzi, tomatu šķēlītes, un tad rīvēta siera kārtu. Visu pārslaka ar majonēzi un liek līdz 170 -180C* grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 40-45 minūtēm.

Lai labi garšo!

73 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ņam, ņam. emotion

4 0 atbildēt

tomāts sūkā, labāk izmantot papriku, jo tā paliek kraukšķiga un karbonāde ir sulīgāka, tāpat nekad neliktu sīpolu,jo nomāc gaļas garšu un pēc tam dedzina māgu.

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Noteikti garšīgs ēdiens. Bet ļoti atšķirsies no latviešu karbonādes. Tradicionāli karbonāde ir uz labi sakarsētas pannas cepta gaļa. Šinī franču karbonādē gaļa nebūs cepta, tā būs sautēta. Viss o.k. - gan sautēta, gan vārīta gaļa ir garšīga gaļa.

Labu apetīti!

1 0 atbildēt