Liekam virsū salātlapas.
Tad pēc ieskatiem - gaļu, vīriešu kārtas pārstāvjiem mājās dodam liellopa gaļu
Pāri pārliekam sieru - sieru var griezt, rīvēt, likt svaigo - tīra improvizācija.
Liekam virsū salātlapas.
Tad pēc ieskatiem - gaļu, vīriešu kārtas pārstāvjiem mājās dodam liellopa gaļu
Pāri pārliekam sieru - sieru var griezt, rīvēt, likt svaigo - tīra improvizācija.
Saliekam dārzenīšus - mūsu gadījumā - tomāts, paprika, gurķis. Var likt arī svaigus sīpolus, marinētus dārzeņus, asos piparus, utt.
Pa virsu ķiploku majonēzi.
Satinam un tortillas ir gatavas pasniegšanai!
Ak jā, pašai sevi arī jāpalutina ar vienu maziņo!
Princips tieši tāds pats, tikai sev lieku vistas fileju.
Sieru, dārzenīšus un sev bez mērcēm, sanāk gana sulīga, lai neteiktu vairāk.
Tiesa gan, ja būtu bijusi mājās gvakamole mērce, to gan neatteiktos pielikt - sakārojās, bet nebija..
Lūk, arī manas Fajitas rezultāts!
Lai labi garšo!
Bon appetit!
Izskatās labi, bet kāda atšķirība fajitai no kebaba? Es esmu ēdusi kebabus no kebab fix - droši vin nav tur ekstra kvalitāte, bet izskatījās līdzīgi, ar starpību, ka gaļa bija gabaliņos, ne malta, vai palielos gabalos. Un bija garšīgi...
Viss ir labi, tikai, manuprāt, latvieši ir apsēsti ar tām sūda majonēzēm, kečupiem un krejumiem, un sviestiem. Totāli neveselīgas, nevajadzīgas un pretīgas lietas, kas paredzētas, lai nomāktu ēdiena garšu.