Kas vajadzīgs?
Rupjmaize (ideāls variants ir plaucēta rupjmaize "Alberts" (tādu es izmantoju)) un olas (uz katru šķēli viena)
p.s. es tādas divas apēdu un man visu dienu negribējās ēst
Kas vajadzīgs?
Rupjmaize (ideāls variants ir plaucēta rupjmaize "Alberts" (tādu es izmantoju)) un olas (uz katru šķēli viena)
p.s. es tādas divas apēdu un man visu dienu negribējās ēst
sātīgi? tu šito sauc par sātīgām brokastīm?
man pēc divām stundām ēst gribēsies..
man vislabāk garšo ar parasto četrkantīgo rupjmaizi. ;)
tad vēl garšīgi ir kad uzber virsū vegetu. ;)
un vidučus tačus ar var apvāļāt olā (kas jau ir uz pannas) un izcept ar olu. būs ar gaigi labi! :)
Šo pati pa reizei uzcepu, nav jau tā ka visu dienu negribas ēst. :D
Es parasti izmantoju ķieģelīš rupjmaizi un no sākuma nedaudz apcepu vienu rupjmaizes pusi, tad metu riņķī un situ iekšā olu + vegetas garšviela un ču ču sāls. un tad gaidu kamēr ola ir daudz maz izcepusies, tā, lai apgriežot vajadzētu tik pusminuti pacept un var nemt nost, tas tā, lai olas dzeltenums, paliek mīksts, man garšo mīksti olu dzeltenumi. :D nu ta kkā. (:
Vot šitais ir īsts studentgabals. Olas parasti mētājās leduskapī, ja nē, tad varbūt koju biedram vai vnk dzīvokļa biedram gan jau mētajās. :D Var izmanot apkaltušu maizi, kas arī vienmēr kaut kur mētājās.
es šito ar baltmaizi taisiju.. tikai tos izgrieztos gabaliņus pēctam pa virsu olai lieku kamēr cepjās ;]
ola vislabak kopa iet ar "kiegeliti":) laba recepta, bet tiesam loti satiga!