Šoreiz piedāvāšu pavisam vienkāršu un lētu, bet garšīgu recepti, kuru varēs atļauties arī studenti (daži studenti ieprēkšējo rakstu komentāros sūdzējās, ka piedāvātās receptes prasa daudz līdzekļu.)
Tātad PLOVS
Citas daļas varat aplūkot šeit:
Šoreiz piedāvāšu pavisam vienkāršu un lētu, bet garšīgu recepti, kuru varēs atļauties arī studenti (daži studenti ieprēkšējo rakstu komentāros sūdzējās, ka piedāvātās receptes prasa daudz līdzekļu.)
Tātad PLOVS
Citas daļas varat aplūkot šeit:
No sākuma ņemam gaļu un sagriežam to palielos kubiņos. Vienlīdz labi derēs jebkura veida gaļa vai pat desa.
Pievienojam sagrieztu sīpoliņu un liekam uz pannas cepties.
Pa to laiku vāram rīsus. Es pievienoju rīsiem arī buljona kubiņu, tas uzlabo garšu.
Kad gaļa brūna, pievienojam klāt nedaudz žāvētās desas. Protams, bez tās var arī iztikt, bet man ļoti patīk tā piegarša, kas rodas pateicoties šim žāvētajam gardumam.
Kad gaļa un rīsi gatavi, tos sajauc kopā un apmaisa.
Viss jau ir labi, bet receptei nav "odziņas", kaut kas tāds, kas radītu pārsteigumu, uzlabotu garšu vai kas vēl neatklāts! Šeit ir tikai gaļa ar rīsiem un nekas vairāk.
Dammit, iedodiet man padomju laika "pīli" lūdzu un parādīšu jums kā pagatavot riktīgu plovu :) bet nu + protams šim rakstam.
Līdz īstam plovam tu vēl tālu....bet tāds ātrais rīsu/gaļas apcemus tev ir sanācis... :)