30

 269  2

Sveikiņi! Piedāvāju Jums gardum gardu galerta recepti. Tā ir diētiska, ātra un nu ļoti, ļoti garšīga. Taisam, taisam un uztaisam :)

Pievienotie video

Komentāri 30

0/2000

Kad vēders kunkst, pat ļoti garšo...  

 7  0 atbildēt

Man labāk sautējums garšo.   

 3  0 atbildēt

Ar ko atšķiras aukstā gaļa no galerta?

 3  0 atbildēt

Nu tad ej atkal ieraut!!!  

 1  0 atbildēt

super   

 1  0 atbildēt

Ja pērk tos atkaulotos šķiņķīšus tad jāliek vairāk želatīns? Es tā kā noprotu ka kaulos jau ir bik želatīns tapēc prasu...

 1  0 atbildēt

mmmm

 0  0 atbildēt

Jāpērk bio audzēta vista, vai ķekavas ar sūd.em barota?

 0  0 atbildēt

👍

 0  0 atbildēt

Šad tad vāru galertu, bet nekad nepievienoju želatīnu.

Mans variants- vienu cūkas kājiņu ar nazi pārgriežu gareniski uz pusēm, lieku katlā, pārleju ar ūdeni, lai apņem un vāru uz minimālas uguns. gandrīz līdz gatavībai. Pievienoju vistas stilbus, sāli, garšvielas un zem vāka vāru (tvaicēju) gatavu. Man patīk, ka ir daudz gaļas un maz buljona, tāpēc ūdens var pilnībā neapņemt vistu- zem vāka apmaisot tāpat izsautēsies. Gatavoju galertu.

 0  0 atbildēt
Kur debiilajiem prieki, tur mani komentaari lieki!!!
 1  2 atbildēt

Super sena un aizmirsta recepte, protams pluss no manis, bet ir viens bet- par cik, neesmu vistas galjas cieniitaajs, tad es vaaru galertu peec savas omes receptes, no cuukas galvas un kaajaam... 

 0  2 atbildēt

Šausmas vasaras naktī! Vari droši nepiedāvāt, es atsakos.

 3  6 atbildēt