Sveikiņi! Piedāvāju Jums gardum gardu galerta recepti. Tā ir diētiska, ātra un nu ļoti, ļoti garšīga. Taisam, taisam un uztaisam :)
Sveikiņi! Piedāvāju Jums gardum gardu galerta recepti. Tā ir diētiska, ātra un nu ļoti, ļoti garšīga. Taisam, taisam un uztaisam :)
Ja pērk tos atkaulotos šķiņķīšus tad jāliek vairāk želatīns? Es tā kā noprotu ka kaulos jau ir bik želatīns tapēc prasu...
Šad tad vāru galertu, bet nekad nepievienoju želatīnu.
Mans variants- vienu cūkas kājiņu ar nazi pārgriežu gareniski uz pusēm, lieku katlā, pārleju ar ūdeni, lai apņem un vāru uz minimālas uguns. gandrīz līdz gatavībai. Pievienoju vistas stilbus, sāli, garšvielas un zem vāka vāru (tvaicēju) gatavu. Man patīk, ka ir daudz gaļas un maz buljona, tāpēc ūdens var pilnībā neapņemt vistu- zem vāka apmaisot tāpat izsautēsies. Gatavoju galertu.
Super sena un aizmirsta recepte, protams pluss no manis, bet ir viens bet- par cik, neesmu vistas galjas cieniitaajs, tad es vaaru galertu peec savas omes receptes, no cuukas galvas un kaajaam...