saldo krējumu uzkarsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai
lēni maisot, ielej olu dzeltenumu maisījumā
saldo krējumu uzkarsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai
lēni maisot, ielej olu dzeltenumu maisījumā
olu krēmu ielej trauciņos
pieliekam vēlvienu trauciņu jo olu krēms ir daudz :D
trauciņiem jābūt dziļā pannā, jo tajā jāielej tik daudz karsta ūdens, lai trauciņu malas būtu līdz pusei iegremdētas. pannu liek iepriekš sakarsētā krāsnī uz 100 grādiem un cep aptuveni 30 minūtes, līdz krēms ir sarecējis, stingrs
kad gatavi - tas ir izņemti no krāsns, tie ir jāatdzesē. pēc tam vienmērīgi jāapber ar brūno cukuru
paņem šo gāzes baloniņu (vai kā viņu īsti sauc, nezinu :D) un karamelizē cukuru. ja nav šī instrumenta, trauciņus var palikt zem ļoti karsta grila un karsē, līdz cukurs izkūst un ir košā, zeltaini brūnā tonī
rezultāts!
Ja nav gāzes garelka, var apliet ar konjaku (rumu, stoh 80grādi u.tt.) un piekurināt.
nesaku jau, ka recepte ir slikta, gluži otrādi, tā ir ļoti laba, taču gif'i gan ir pilnīgi nevajadzīga laika tērēšana. tu laikam neko nesaproti, ja nav gif'i.
Mmm, šis ir ļooti garšīgs saldais! ♥ Laba recepte, vēl ar gifiem
++++++++++++++++++++
Šitais ir tik garšīgs. Es jau vienreiz taisīju, pēc citas receptes, bet viņš nesacietēja. Jāpamēģina šādi.