Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
7
692

Te nu otrā recepte ir klāt. Šodien sagribējās čipsus, taču slinkums aiziet līd veikālam, tāpēc dedzināju kalorijas mājās

P.S. lejā arī kā pagatavot Dipi mērci nepērkot Dipi mērci

Viss ko tev vajag ir... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
1.

Viss ko tev vajag ir :

Kartupeļi

Garšvielas

Paņem kartupeļus, nomazgā, nomizo un sagriež pēc iespējas smalkākos gabaliņos.

Es ņēmu pārsvarā Roltons... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
2.

Es ņēmu pārsvarā Roltons grašvielas ar vistas garsvieļām, bet tas atkarīgs no jums pašiem.

Neietaukotā pannā kārto... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
3.

Neietaukotā pannā kārto kartupeļu ripiņas tā, lai tās nebūtu diezgan tuvu (lai cepšanas laikā nesaliptu)

Saliek visu dukafkā un liek... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
4.

Saliek visu `dukafkā` un liek uz 10 min. sildīties 200 grādos. Pēc 10 min. apgriež kartupeļus un liek vēl uz 10 min. līdz viņi ir zelta brūnā krāsā.

Man sanāca arī daži... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
5.

Man sanāca arī daži nēgerīši, tāpēc kartupeļi jāpieskata uzmanīgi!

Dipi mērce nepērkot Dipi... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
6.

Dipi mērce nepērkot Dipi mērci. Tev vajadzēs :

Krējumu

Lociņus

Rolton garšvielas

Visu sajauc kopā un gatavs. 

Tādiem viņiem jāizskatās  ne... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
7.

Tādiem viņiem jāizskatās - ne pārcepušiem, ne zaļiem. Nu labi, varbūt nedaudz zaļāki ir garšīgāki 

Labu apetītinbspJa krāsns... Autors: andackaa Čipsi mājas gaumē. /Made in home/
8.

Labu apetīti! 

Ja krāsns aizdegas - nevainot mani 

7
692
Citi šī autora raksti:
Lasi vēl labākos rakstus:
komentāri [51]

Lai komentētu, Tev jāreģistrējas!

Reģistrēties
vai ienāc ar:
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
Anonīms
:)hnjb 18.08.14 18:36
33
0
Pedejais teksts ir unikals "ja krasns aizdegas nevaino mani"
Aurelius avatars
Medaļa Nedēļas redaktorsMedaļa AdminsMedaļa Nedēļas admins
  Aurelius 18.08.14 16:04
22
0

atbildot uz Sērais komentāru " Cik es zinu cipsi ir javara ella. ... " izskats  var būt mānīgs

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 18.08.14 14:19
13
0

Es līdzīgi taisu, bet gan uz pannas, ne cepeškrāsnī! Būs jāizmēģina arī cepeškrāsnī!

Rainis nav spainis avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa RecidīvistsMedaļa Recidīvists
  Rainis nav spainis 31.08.14 22:21
10
0

A tu pēctam Roltōnus bez garšvielām ēdi? :D

traktorsbelarus avatars
Medaļa SpoksMedaļa Sertificēts spoksMedaļa Dienas joks
  traktorsbelarus 18.08.14 18:43
5
0
Es dipi mérciti taisu no krejuma, sals, un izspiestiem kiplokiem. Baigi laba sanak ;)
millers avatars
Medaļa Patīk komentārsMedaļa JubilārsMedaļa Teamwork
  millers 18.08.14 19:56
5
0

Baigā ņemšanās, es ja pieķertos kartupeļiem, tad taisītu kartupeļu pankūkas.

riko112 avatars
Medaļa Sertificēts spoksMedaļa SviestmaizeMedaļa Maska
  riko112 18.08.14 17:10
3
0

var izcept ļoti gardus pat bez eļļas lāsītes

Anonīms6 avatars
Medaļa Spoki flameMedaļa Spoki flameMedaļa Sviestmaize
  Anonīms6 27.10.15 21:19
2
0
Es čipsiem mērci taisu no krējuma, kaltētām dillēm, kaltētiem pētersīļiem, sāls, melnajiem pipariem un dažreiz kariju pielieku
Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 18.08.14 14:34
2
0

atbildot uz andackaa komentāru " vai tad uz pannas nesanāk taukaināks? " Man ir panna, uz kuras var gatavot bez taukvielām - sanāk zeltaini brūni un kraukšķīgi!

pankeeik avatars
Medaļa Dienas domaMedaļa Sponsora favorītsMedaļa Kapteinis Huks
  pankeeik 19.08.14 20:50
2
0
Mana dipi meerces versija ir taada, ka panjem un ar kiploku smalcinaataaju sasmalcina kiplokus un klaat liek majoneezi, atkariigs cik daudz grib meerci, un es vel pielieku klaat iisto lauku kreejumu, nevis veikala, samaisa kopaa un vuala, vnk garsiigi
theGameHasJustBegun avatars
Medaļa Dienas joksMedaļa NostradamsMedaļa Rainis
  theGameHasJustBegun 23.08.14 13:57
1
0

atbildot uz BabyGirl  komentāru " vsp jau made at home, nevis in hom... " or or or home made 

Sērais avatars
Medaļa SpoksMedaļa VidusskolnieksMedaļa Vilkaču klana biedrs
  Sērais 18.08.14 22:32
1
0

atbildot uz andackaa komentāru " Ar Dipi mērci nemaz nevar just atšķirību... p... " Varbut bus japamegina :)

minka222 avatars
Medaļa Sertificēts spoksMedaļa PamatskolnieksMedaļa Sviestmaize
  minka222 18.08.14 21:51
1
0

Nu es parasti to mērcīti taisu tā :

majonēze

krējums

sāls

ķiploki 

karijs

Ričemons avatars
Medaļa DeputātsMedaļa RainisMedaļa Dienas joks
  Ričemons 18.08.14 21:10
1
0
atbildot uz gugu komentāru " jo tu esi pid ars, kam 54 dzivibas neko nenozime. "Tu esi galīgs cirvis?
GreenValdis avatars
Medaļa Reāls pacansMedaļa RecidīvistsMedaļa Dienas doma
  GreenValdis 18.08.14 19:01
1
0

atbildot uz traktorsbelarus komentāru " Es dipi mérciti taisu no krejuma, sa... " Parasta ķiplok mērce.

nekad neuzminēsi kas avatars
Spēja Partijas biedrsMedaļa SviestmaizeMedaļa Tulpīte
  nekad neuzminēsi kas 18.08.14 17:26
1
0

:D slinkums aiziet uz veikalu - un roltonu marcites vai kas tas ari ir tav jau mājas bija:D

nikromants avatars
Medaļa Holly ShitMedaļa BetmensMedaļa Recidīvists
  nikromants 18.08.14 17:04
1
0

Čipsus vāra/cepj eļļā...un daudz, tad sanāks tādi, kā pakās ko pērc. Tur tā visa čipsu kaite arī ir, kalorijas, jo cepj ļoti koncentrētā (nezinu vai koncentrētā, vai vienkārši riktīgi izmērcē ēļļā) eļļas daudzumā. Tā pat kā McDonaldā tos frī kartupeļus, jo tādu rezultātu citādi nedabūt, vismaz pagaidām ne, jo eļļa ir tā problēma, bet vienlaicīgi, eļļa nes to baudu.

andackaa avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa Sertificēts spoksMedaļa Sponsora favorīts
  andackaa 18.08.14 16:07
1
0

atbildot uz Sērais komentāru " Cik es zinu cipsi ir javara ella. ... " Ar Dipi mērci nemaz nevar just atšķirību... pamēģini pats, gan sapratīsi ka mājās gatavoti 100x labāki :)

andackaa avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa Sertificēts spoksMedaļa Sponsora favorīts
  andackaa 24.08.14 10:24
1
0

atbildot uz Niks  komentāru "Labāk būtu cepeškrāsni iztīrījis/jusi. Dzīvo kā... " Tā nav mana māja 

abloms.

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 25.08.14 08:30
1
0

atbildot uz Chuppy Bunny komentāru " Kā sanāk uz pannas ? " Kraukšķīgi un ātri, tikai jāuzmana, lai apzeltītu no abām pusēm kartupeļus.

« 1  2  3 »