51

 692  7

Te nu otrā recepte ir klāt. Šodien sagribējās čipsus, taču slinkums aiziet līd veikālam, tāpēc dedzināju kalorijas mājās

P.S. lejā arī kā pagatavot Dipi mērci nepērkot Dipi mērci

Komentāri 51

0/2000
Pedejais teksts ir unikals "ja krasns aizdegas nevaino mani"
 33  0 atbildēt

Es līdzīgi taisu, bet gan uz pannas, ne cepeškrāsnī! Būs jāizmēģina arī cepeškrāsnī!

 13  0 atbildēt

A tu pēctam Roltōnus bez garšvielām ēdi? :D

 10  0 atbildēt
Es dipi mérciti taisu no krejuma, sals, un izspiestiem kiplokiem. Baigi laba sanak ;)
 5  0 atbildēt

Baigā ņemšanās, es ja pieķertos kartupeļiem, tad taisītu kartupeļu pankūkas.

 5  0 atbildēt

var izcept ļoti gardus pat bez eļļas lāsītes

 3  0 atbildēt
Mana dipi meerces versija ir taada, ka panjem un ar kiploku smalcinaataaju sasmalcina kiplokus un klaat liek majoneezi, atkariigs cik daudz grib meerci, un es vel pielieku klaat iisto lauku kreejumu, nevis veikala, samaisa kopaa un vuala, vnk garsiigi
 2  0 atbildēt
Es čipsiem mērci taisu no krējuma, kaltētām dillēm, kaltētiem pētersīļiem, sāls, melnajiem pipariem un dažreiz kariju pielieku
 2  0 atbildēt
Tu esi galīgs cirvis?
 1  0 atbildēt

Es parasti cepu uz pannas eļļā ;) un sanāk baigi garšīgi ;)

 1  0 atbildēt

ātri un gardi

 1  0 atbildēt

Man palika garšvielas no iepriekšējās receptes, kur neizmantoju to indi, tapēc izmantoju te,lai neiet postā ;d 

 1  0 atbildēt

Tā nav mana māja 

abloms.

 1  0 atbildēt

ai.. man vieglāk nopirkt lielu paku jau gatavu čipsu    nav piedeguši un garšvielas labas :D 

 1  0 atbildēt

or or or home made 

 1  0 atbildēt

Kāds sakars  

 1  0 atbildēt

Es tādus esmu taisījis , tikai cepu uz pannas ēļļā  

 1  0 atbildēt

Pats tu kropļo, es no Latgales, kā iemāca, tā runāju. 

 1  0 atbildēt

Čipsus vāra/cepj eļļā...un daudz, tad sanāks tādi, kā pakās ko pērc. Tur tā visa čipsu kaite arī ir, kalorijas, jo cepj ļoti koncentrētā (nezinu vai koncentrētā, vai vienkārši riktīgi izmērcē ēļļā) eļļas daudzumā. Tā pat kā McDonaldā tos frī kartupeļus, jo tādu rezultātu citādi nedabūt, vismaz pagaidām ne, jo eļļa ir tā problēma, bet vienlaicīgi, eļļa nes to baudu.

 1  0 atbildēt

Nu es parasti to mērcīti taisu tā :

majonēze

krējums

sāls

ķiploki 

karijs

 1  0 atbildēt