Te nu otrā recepte ir klāt. Šodien sagribējās čipsus, taču slinkums aiziet līd veikālam, tāpēc dedzināju kalorijas mājās
P.S. lejā arī kā pagatavot Dipi mērci nepērkot Dipi mērci
Te nu otrā recepte ir klāt. Šodien sagribējās čipsus, taču slinkums aiziet līd veikālam, tāpēc dedzināju kalorijas mājās
P.S. lejā arī kā pagatavot Dipi mērci nepērkot Dipi mērci
Viss ko tev vajag ir :
Kartupeļi
Garšvielas
Paņem kartupeļus, nomazgā, nomizo un sagriež pēc iespējas smalkākos gabaliņos.
Es ņēmu pārsvarā Roltons grašvielas ar vistas garsvieļām, bet tas atkarīgs no jums pašiem.
Neietaukotā pannā kārto kartupeļu ripiņas tā, lai tās nebūtu diezgan tuvu (lai cepšanas laikā nesaliptu)
Saliek visu `dukafkā` un liek uz 10 min. sildīties 200 grādos. Pēc 10 min. apgriež kartupeļus un liek vēl uz 10 min. līdz viņi ir zelta brūnā krāsā.
Man sanāca arī daži nēgerīši, tāpēc kartupeļi jāpieskata uzmanīgi!
Čipsus vāra/cepj eļļā...un daudz, tad sanāks tādi, kā pakās ko pērc. Tur tā visa čipsu kaite arī ir, kalorijas, jo cepj ļoti koncentrētā (nezinu vai koncentrētā, vai vienkārši riktīgi izmērcē ēļļā) eļļas daudzumā. Tā pat kā McDonaldā tos frī kartupeļus, jo tādu rezultātu citādi nedabūt, vismaz pagaidām ne, jo eļļa ir tā problēma, bet vienlaicīgi, eļļa nes to baudu.
Tad, kad es mēģināju bez eļļas man čipsi piedega klāt pannai un tos nevarēja dabūt nost.
Cik es zinu cipsi ir javara ella. Tavejien neizskatas diez ko garsigi.