Atbilde uz jautājumu - ko pīpē eZZiiC - eZZiiC nepīpē, eZZiiC draudzējas ar sēnēm
Un jā, šoreiz leCskapī nīktin nīka paprika, saldētavā tilapija. Nu ko, laiks fantāzijai
Atbilde uz jautājumu - ko pīpē eZZiiC - eZZiiC nepīpē, eZZiiC draudzējas ar sēnēm
Un jā, šoreiz leCskapī nīktin nīka paprika, saldētavā tilapija. Nu ko, laiks fantāzijai
Visi apzinīgi sapulcējušies, tikai paprika aizkavējusies dušā.
Te nu valda acīj tīkama krāsu gamma. Jāpiebilst, ka sagrieztie sīpolēni izbaudīja vāroša ūdens peldi uz 3-5 minūtēm.
Tilapijas filejai nācās izmakarēt asakas... Un tad jamā ļāvās citronam un garšvielai.
Lūk, maisījums gatavs - krējums, sinepes, paprika, zaļumi, siers, sāls.
Cepampannu izoderē ar papīru, iesmērē ar eļļu. Katru ziUs gabaliņu apvārta no vienas puses miltos (griķu) un izkārto.
Pa virsu kārtīgā slānī uzķēpsē pildījumu. Tad cepenē iekšā un max 20 minūtēm (izvērtējiet savas cepenes resursu, mosh pietiek arī ar 10 min.).
Ai ai ai, kas par skatu, kas par aromātu!!!
Darbā tika cmuki uzservētas 2 porcijas. Ziniet, teikšu, kā ir, mēle knapi paglābās no norīšanas!
Neesmu zivju mīlis nu lab (lasītis,līdaciņa,nēģītis) Bet kamēr šīs kārdinošās bildes aplūkoju vēders iekurbulējās. Šķiet zinu kas man būs pusdienās
Atbilde uz jautājumu - ko pīpē eZZiiC - eZZiiC nepīpē, eZZiiC draudzējas ar sēnēm
Labi ierēcu.. perfekta atbilde...
Visi tavi ēdieni ir baigi foršie un idejas superīgas, zinu ko saku, 3 gadus par kroga direktoru nostrādāju. Tas gan bija deviņdesmito gadu vidū. Bet nesen lasīju, ka tilapijas tiek audzētas Ķīnā un Vjetnamā, barotas ar visādu drazu un hormoniem un tās pat esot kaitīgi ēst.