local-stats-pixel fb-conv-api

Cepeškrāsnī ceptas barankas ar malto gaļu10

Šo seno uzkodu pagatavot ir vienkārši un ātri, tāpēc bez grūtībām ar to tiks galā jebkura saimniece, pat tās, kurām nepatīk ilgu laiku pavadīt virtuvē pie plīts. Šādai uzkodai barankas vajadzētu pirkt bez kādām piedevām, piemēram, magonēm, ķimenēm u.tml. Malto gaļu var ņemt vistas, cūkgaļas vai kādu citu pēc saviem ieskatiem.

55 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

👍

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Elementāri un gardi!!!

2 0 atbildēt

Noteikti kas nebijis un oriģināls, bet es vāji stādos priekšā ceptas barankas. Ja tādas uzkodas paēdīs, tad citu neko vairs nevajadzēs.

2 0 atbildēt

Kaut ko līdzīgu varēja dabūt 80 ajos Barona un Marksa ielas stūra ēdnīcā. Mēli var norīt.

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👏

2 0 atbildēt

😀

2 0 atbildēt