local-stats-pixel

Cepam arī karbonādi10

456 0

Lai nedomājat, ka saldumus vien rullējam, šodien cepšu karbonādi. Tik tradicionāls latviešu ēdiens, bet cepšanas varianti nav izskaitāmi, katrs to dara savādāk. Ari mana gatavotā būtiski atšķiras no tīmeklī sastaptajām.

Tā nu sanāca dažu apstākļu sakritības dēļ, ka bija jāpagatavo pusdienas 6 cilvēkiem uz vienas mazas elektriskās plītiņas. Teiksiet neiespējami. Nepiekrītu.

Karbonādi sagatavoju cepšanai vismaz stundu iepriekš. Ar to arī savu stāstu bildēs sāku.

Reklāma
Reklāma
456 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Vai tas kādu traucē?

5 0 atbildēt

Varētu būt labs, kaut ko līdzīgu taisu, būs jāpamēģina emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Izskatās garšīgi emotion

3 0 atbildēt

Domāju, ko gan jaunu var uzrakstīt par karbonādi, izrādās, ka var!  emotion Man gan pie šādām vakariņām vēl prasītos zaļie salātiņi.

 

Vegeta vispār ir jenotsuns latviešu virtuvē.

3 0 atbildēt
Sakārdināji:D būs jāizmēģina:)
2 0 atbildēt

ņam ;)

2 0 atbildēt

wow šādu apstrādi redzu pirmo reizi, noteikti pamēģināšu, izskatās labi emotion 

2 0 atbildēt

Galvenais ir nepārcept grozot karbonādi un cep pēc iespējas mazākā liesmā. Var grozīt kaut piecas reizes un sulīga būs tāpat! Kādam kaut kas jauns, kādam ne. Ir vēl variants dauzīt, vai sagraizīt tikai vienu karbonādas pusi un tai pusē tiek garšvielu maisījums, kāds nu izvēlēts. Veidu ir daudz, kā pagatavot, bet iznākums visiem ir diezgan vienāds...

1 0 atbildēt