local-stats-pixel

Buljona pīrādziņi14

124 1
124 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Buljona tāpēc, jo to gaļu, ko liek iekšā vāra buljonā un tad tikai samaļ.

Lai būtu smukāki trijstūrīši, mīklu griež kvadrātiņos, liek pildījumu un tad pārloka pa diognāli un pirms cepšanas tomēr ir jāapsmērē ar olu, buljona pīrādziņiem arī tomēr vajag to smuko spīdumiņu ;)

15 0 atbildēt

Garšīgi jau izskatās, bet kāpēc buljona? emotion

2 0 atbildēt

šito izmēģināju liku tešlas kārtino mīklu un pildījumam klāt pieliku vēl sieru bija baigi garšīgi emotion

2 0 atbildēt

emotion 

2 1 atbildēt

Buljona pīrāgiem iet liellopa gaļa.

1 1 atbildēt

Ujj šitie baigi labi :) Man vēl ar pīrādziņi gaļu garšo arī super

0 0 atbildēt
Mis Elīna, paldies par recepti! Pastāstīts viegli un saprotami.
0 0 atbildēt

najs

0 1 atbildēt