Laba diena.
Brīvdiena. Gribas kko garšīgu. Buljona pīrādziņi.
Nepieciešams:
Kārtainā mīkla
Vistas fileja
Sīpols
Garšvielas pēc izvēles
Laba diena.
Brīvdiena. Gribas kko garšīgu. Buljona pīrādziņi.
Nepieciešams:
Kārtainā mīkla
Vistas fileja
Sīpols
Garšvielas pēc izvēles
Viss nepieciešamais.
Vistas fileju apberam ar sev vēlamajām garšvielām un liekam cepeškrāsnī uz 180 grādiem. Aptuveni minūtes 20.
Sīpolu smakli sagriežam.
Apcepam līdz tas kļūst caurspīdīgs.
Sagatavojam kārtainās mīklas trīsstūrīšus. Mīkla plāksni pārgriež uz pusēm. Katru četrstūri pa diognāli un gatavs.
Izcepto vistu samaļam.
Pievienojam sev vēlamās garšvielas un pildījums gatavs.
Apsvmērējam viena trīsstūrīša malas ar ūdeni, lai labāk salīp kopā. Liekam pildījumu, otru trīsstūri pa virsu un aizspiežam ciet.
Liekam uz pannas (es stūrīšus ielocīju uz iekšu, jo savādā nesaietu pannā). Cepam 180 grādos, kamēr smuki brūni.
Buljona tāpēc, jo to gaļu, ko liek iekšā vāra buljonā un tad tikai samaļ.
Lai būtu smukāki trijstūrīši, mīklu griež kvadrātiņos, liek pildījumu un tad pārloka pa diognāli un pirms cepšanas tomēr ir jāapsmērē ar olu, buljona pīrādziņiem arī tomēr vajag to smuko spīdumiņu ;)
šito izmēģināju liku tešlas kārtino mīklu un pildījumam klāt pieliku vēl sieru bija baigi garšīgi