Labvakar mīļie spoki un spocenītes !
Ir peinacis brīnišķīgs 14. septembra vakars un jauns raksts arī !
Labvakar mīļie spoki un spocenītes !
Ir peinacis brīnišķīgs 14. septembra vakars un jauns raksts arī !
Tātad, šīm maizītēm būs nepieciešams:
1. Parastas bulciņas. ( Kad pirksiet, skatieties lai bulciņām ir salīdzinoši cieta garoziņa.)
2. Nedaudz margarīns.
3. Svaigas bekona šķēlītes. ( Ja nav , var likt kādu žāvēto desu, vai gaļu. Domāju arī nebūs ne vainas. )
4. Siers. Var likt jebkādu , kas pašam vairak iet pie sirds. Man ir sarkanā čedera un macarellas maisījums.
5. Konservēti, sakapati tomāti.
6, Svaigi spināti.
7. Olas.
8. Sals, pipari, pēc paša ieskatiem.
Uzcepjam bekona šķelītes . Bļodā ieklājam virtuves dvieliti vai toletes papīru un liekam iekšā bekonu ,lai nosūcas liekā eļļa un tauki.
Kamēr bekons susinās, klājam pannā foliju. Nogriežam bulciņām "cepurīti" un izņemjam mīkstumu. Bulciņas kārtojam uzreiz uz pannas.
Izkausējam apmeram divas ēdamkarotes margarīna un lejam smuki bulciņā iekšā.
Sagriešam bekonu un beram iekšā bulciņā.
Tad beram nedaudz siera un nedaudz piespiežam lai pietiktu visam vietas.
Kārtojam sieram pa virsu pāris spinātu lapiņas. Neaizmirstam drusciņ uzspiest.
Liekam klāt konservētos tomātus ar visu suliņu, bet neparforsējam , lai nākamajā kartā, kad liksim sieru, sula neceļās pāri malam.
Šeit var pievienot nedaudz sāli un piparus, bet kā jau teicu, tas pēc pašu izvēles.
Beram atkal sieru, bet šoreiz tā pavairāk. Un kā iepriekš minēju, iespiežam.
Pienācis laiks olām. Sitam iekšā olu, tā lai dzeltenums paliek vesels.
Pēc pašu izvēles var pa virsu piebērt sāli un piparus.
Kad tas padarīts, liekam iekšā krāsnī un cepam 180 grādos 20 minūtes.