Pievieno saldajam krējumam biezpienu un nedaudz saputo,
Olām pieliek brūno cukuru, pūdercukuru.
Pievieno saldajam krējumam biezpienu un nedaudz saputo,
Olām pieliek brūno cukuru, pūdercukuru.
Sakuļ vieglās putās.
Pievieno biezpienu.
Atkal sakuļ.
Biezpiena - olu masu lej uz banāniem. Es biezpiena masai vēl pievienoju dažas smalki sagrieztas marmelādes, taču bez tām var iztikt.
Liek cepties iepriekš sakarsētā krāsnī (bez konvekcijas, vislabāk cepšanas režīmā, kas ir no augšas un apakšas, uz 190 grādiem) 50 minūtes.
Sadrupina 5 Selgas cepumus.
Kūku apber ar cepumu drupačām. Šis gan jādara pirms likšanas krāsnī, bet tā kā masa likās par šķidru, un bija bail, ka drupačas ātri samirks, tad to darīju apmēram 5 minūtes pēc ielikšanas krāsnī.
vienkārši abrīnojama recepte, kūkas ar banāniem man loti garšo vajadzetu pamēģinatuzcept.
brūnā cukura vietā var lietot niedru sīrupu kuram ir beidzies termiņš bet visu laiku stāvējis leduskapī, vai tomēr labāk izmantot parasto balto?