54

 741  11

Sveiki spocēni!

Atkal jau karstais laiks mūs lutina, tad nu palutināsim arī savus punčukus! (Pacelts raksts!)

Vasarai piederas ne tikai saldie ēdieni, bet arī zupas un vislabāk - aukstās. Tāpēc nolēmu arī atrādīt savu recepti vienkāršai aukstajai zupai!


Parasti gan ēdiena tapšanas procesu nedokumentēju, bet šoreiz pacentīšos to izdarīt pēc iespējas labāk!

Ātra un vienkārša Aukstā zupa uz kefīra bāzes.


Zupai nepieciešamās sastāvdaļas:

3l kefīrs (ņēmu 2%);
850g vārītas bietes;
250g svaigi gurķi;
100g redīsi;
3 ēd.k. galda etiķis 9%;
1 ēd.k. sinepes;
vārītas olas - 1 ola uz 1 porciju zupas;
Lociņi un citi zaļumi pēc izvēles un patikas;
Kā arī, ja nepieciešams, pievieno sāli.

Kopējās izmaksas 6,36 Eiro (~16 porcijas)

Lai labi gatavojas!

Komentāri 54

0/2000

Labāk ir marinētas:) šogad Spilvai marinētās ritīgi ņamīgas:) P.S tā nav reklāma Spilvai,tikai ieteikums :D garšigas bietes:)

 0  0 atbildēt

Aukstaa bieshu zupa: uudens, marineetas bietes, svaigs gurkjis, vaariitas olas, dilles, locinji, saals + krējums eedot.

Aukstaa paninjzupa: paniņas, svaigs gurkjis, vāriitas olas, dilles, loki, saals.

Ja veelas kreptiigaaku, var pievienot desu vai galju (gaumes lieta). Man karstaa laikaa nekas galjveidiigs klaat neprasaas :)

 0  0 atbildēt

cukurs netika pievienots, vienkārši virtuves sastāvdaļa!

 0  0 atbildēt

gribu, pasūtīšu šodien :)

 0  0 atbildēt

 

 0  3 atbildēt