local-stats-pixel fb-conv-api

Aukstā zupa54

741 11

Sveiki spocēni! emotion

Atkal jau karstais laiks mūs lutina, tad nu palutināsim arī savus punčukus! (Pacelts raksts!)

Vasarai piederas ne tikai saldie ēdieni, bet arī zupas un vislabāk - aukstās. Tāpēc nolēmu arī atrādīt savu recepti vienkāršai aukstajai zupai! emotion


Parasti gan ēdiena tapšanas procesu nedokumentēju, bet šoreiz pacentīšos to izdarīt pēc iespējas labāk!

Ātra un vienkārša Aukstā zupa uz kefīra bāzes.


Zupai nepieciešamās sastāvdaļas:

3l kefīrs (ņēmu 2%);
850g vārītas bietes;
250g svaigi gurķi;
100g redīsi;
3 ēd.k. galda etiķis 9%;
1 ēd.k. sinepes;
vārītas olas - 1 ola uz 1 porciju zupas;
Lociņi un citi zaļumi pēc izvēles un patikas;
Kā arī, ja nepieciešams, pievieno sāli.

Kopējās izmaksas 6,36 Eiro (~16 porcijas)

Lai labi gatavojas!

741 11 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Aukstā zupa ir mana mīļākā! emotion

37 3 atbildēt
Moo avatarsMoo

Šā uztaisīšu rakstu, kā pagatavot "Rolton" emotion

20 0 atbildēt

Beidzot arī kas laika apstākļiem piemērots :) Kūkas ir labas, pat ļoti labas, bet šis ir lielisks paēdiens vasarā.

10 0 atbildēt

Tik sarežģīti emotion

1 0 atbildēt

kurš gan to nezina

1 0 atbildēt
Izskatās ļoti garšīgi :) Iesaku variēt auksto zupu, piemēram, nepievienojot kefīru, kā to dara mana ome.
1 0 atbildēt

Ar paniņām labāk, ja grib šķidrāku.

0 0 atbildēt

Diemžēl šogad nav vēl sanācis ēst auksto zupu, ehh jāgaida brīvdienas un jauztaisa. :)

0 0 atbildēt

bija man vakar :)

0 0 atbildēt

Šitādā karstumiņā ir tieši pašā laikā :)) emotion

0 0 atbildēt

16 Porcijas?Šinī katlā?Nu tad tev ir ļoti mazas porcijas.Ja šādā katlā pieliek 16 olas tad tik ol zupa sanāk:D

0 0 atbildēt

man ar si zupa garso aukst dienas laika mmmm

bet cik cilveki vinju taisa tik varianti emotion

0 0 atbildēt

Es nezinu kapēc, bet man likās ka es skatos biešu zupas recepti no sākuma līdz es paskatijos komentāros. emotion emotion

0 0 atbildēt
Es ar tādu taisu. Ritīg laba
0 0 atbildēt

ņammīga recepteemotion

0 0 atbildēt

Es auksto zupu gatavoju diveejaadi:

1) marineetas bietes, svaigs gurkjis, vaariitas olas, loki, dilles, uudens, citrona sula, saals, pipari, skaabais kreejums;

2) svaigs gurkjis, rediisi, vaariitas olas, loki, dilles, paninjas, saals, pipari.

Abaam pievienoju mazliet cukura niansiitei. 

0 0 atbildēt

taisni tas, ko tagad vajag!

0 0 atbildēt

Labāk ir marinētas:) šogad Spilvai marinētās ritīgi ņamīgas:) P.S tā nav reklāma Spilvai,tikai ieteikums :D garšigas bietes:)

0 0 atbildēt

Aukstaa bieshu zupa: uudens, marineetas bietes, svaigs gurkjis, vaariitas olas, dilles, locinji, saals + krējums eedot.

Aukstaa paninjzupa: paniņas, svaigs gurkjis, vāriitas olas, dilles, loki, saals.

Ja veelas kreptiigaaku, var pievienot desu vai galju (gaumes lieta). Man karstaa laikaa nekas galjveidiigs klaat neprasaas :)

0 0 atbildēt

cukurs netika pievienots, vienkārši virtuves sastāvdaļa!

0 0 atbildēt