local-stats-pixel fb-conv-api

“Atsaldētie” kartupeļi. Triks, kuru gandrīz neviens nezina!13

Maz cilvēku zina par kādu viltībiņu kartupeļu cepšanā cepeškrāsnī kā iepriekšēja apsaldēšana. Pirms izturēties pret šo padomu skeptiski, ņem un izmēģini! “Atsaldētie kartupeļi” izdodas lieliski: koši, mutē kūstoši gaisīgi un ar zeltainu garoziņu. Drīzāk atgādina kartupeļu biezputru zem kraukšķīgas miziņas.

Saimnieces, kas ņēmušas savā arsenālā šo recepti, par to atsaucas ar lielu sajūsmu un atzīst, ka parasti cepeškrāsnī cepti kartupeļi ir daudz sausāki un sīkstāki.

(Atrasts internetā)

48 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Va vellos,lasot jau vēders ieburkšķējās!!!

4 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Nedzirdēta recepte. Sēžu un domāju - ja ir jaudīga saldētava (kā mana), tad pēc stundas kartupeļi būs nevis apsaluši, bet sasaluši. Vai tādus sasalušus likt cepeškrāsnī? Vai atkausēt un tad cept? Neizmēģinājusi neuzzināšu.

Jauku vakaru!

2 0 atbildēt

👍😀

2 0 atbildēt

👍😎

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍👏

2 0 atbildēt

😀

2 0 atbildēt